Verticale tuin maken: van ontwerp tot installatie (+ voorbeelden)

Het toevoegen van groen aan uw woonruimte is een geweldige manier om een ontspannende en kalmerende omgeving te creëren. Maar wat als u de mogelijkheid had om niet alleen groen in uw huis te brengen? Maar ook als u het ontwerp zelf kan bepalen. Bij Vertical Gardens bieden we precies dat.

Wij geven u de mogelijkheid om zelf uw eigen verticale tuin binnen te maken, met ondersteuning en begeleiding van ons ervaren team. Van ontwerp tot intstallatie. We zien vaak dat mensen al een idee hebben. Voor een binnen of buiten groene wand. Maar dat de vragen zitten in de plaatsing en uitvoering.

Verticale tuin maken is persoonlijk proces

Bij Vertical Gardens geloven we dat het maken van een verticale tuin binnen een persoonlijk en bevredigend proces moet zijn. Daarom bieden we onze klanten de unieke mogelijkheid om zelf hun verticale tuin te ontwerpen. Hoe doen we dat? U kunt uw favoriete planten kiezen en aangeven waar u ze wilt plaatsen in uw tuin. En wij zorgen voor de rest.

Van het kiezen van de juiste muur tot het installeren van een efficiënt irrigatiesysteem. Ons team zorgt voor alle technische aspecten. U hoeft alleen maar te beslissen over het ontwerp en de planten die u in uw tuin wilt hebben. Zodra alles klaar is, kunt u de bevredigende taak op zich nemen om uw gekozen planten in uw nieuwe verticale tuin te planten.

Ontwerp tot installatie

Hier is hoe het proces werkt:

Ontwerp en advies: Alles begint met uw ideeën en visie. Tijdens een consultatie bespreken we uw wensen en voorkeuren voor het ontwerp en de keuze van de planten. Ons team biedt deskundig advies om ervoor te zorgen dat de gekozen planten goed gedijen in de specifieke omstandigheden van uw ruimte.

Plantenontwerp: Met uw input creëren we een op maat gemaakt plantenontwerp. Dit ontwerp houdt rekening met factoren zoals de hoeveelheid licht die uw ruimte ontvangt en de specifieke zorgbehoeften van de gekozen planten.

Installatie: Ons ervaren team neemt de technische aspecten op zich door de structuur van de verticale tuin en het geavanceerde irrigatiesysteem op uw gekozen muur te installeren. Dit zorgt ervoor dat elke plant de juiste hoeveelheid water krijgt voor optimale groei.

Inplanten: Nu komt het moment waarop uw visie en idee tot leven komt. Dat is altijd een mooie stap. Met het afgestemde plantenontwerp in de hand, heeft u de unieke kans om zelf de planten in te planten. Dit stelt u in staat om een directe rol te spelen in het creëren van uw groene ruimte. Doet u dit liever niet zelf? Geen probleem. Dan verzorgen wij dit ook voor u.

Begeleiding en Onderhoud: Ook na het planten staan we voor u klaar. Ons team biedt begeleiding over de verzorging van uw verticale tuin en staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Bij goede omstandigheden in klimaat en water heeft een tuin niet meer aandacht nodig dan horizontale tuinen.

5-sterren

Andries van Vertical Gardens heeft ons van A tot Z begeleid met het realiseren van een prachtige verticale tuin in onze nieuwbouwwoning. Het is mooi om te zien en horen hoe enthousiast hij is. Wij zijn trots op het eindresultaat en genieten er elke dag van! Nogmaals bedankt Andries! – Maarten

Welke ruimte wil jij vergroenen?

Is dat je woonhuis? Je kantoor? Neem vrijblijvend contact op. Deel je wensen. We bespreken de fasen met je van ontwerp tot installatie. Of bekijk meer van onze projecten.

Bekijk meer nieuws

Vacature hovenier

Vacature: we zoeken een enthousiaste vergroener!

Prijs verticale tuin binnen berekenen

NIEUW: bereken de prijs van uw verticale tuin met onze calculator

greem wall production hall

Verticale tuin maken: van ontwerp tot installatie (+ voorbeelden)

verticale tuin met optimale bewatering op werk

Verticale tuin met watersysteem: zo regel je optimale bewatering zonder zorgen

Verticale tuin Knokke

Vertical Gardens creëert met 3500 planten een groene golf in het hart van de Belgische kustplaats Knokke!

Groene wand T-Mobile

Nieuw: verticale tuin entree hoofdkantoor T-Mobile

Groene wand bijen

Verticale tuin bevordert biodiversiteit!

Groene wand Amsterdam

Van kale muur naar groene wand in 30 sec.!

CO2 meter verticale tuinen

Nieuwe website gelanceerd!

event art of living

Art of living Event: kom langs en bewonder onze verticale tuin!

NEEM CONTACT OP
close slider


    Stuur alvast de foto’s van de locatie.