De enige wand die geen onderhoud behoeft.

Moswanden, flexibel en snel!

Een moswand is prachtig en brengt het groen in kantoor en andere bedrijfsruimten. Het werkt geluiddempend én geeft een duurzaam randje aan het imago van jouw bedrijf. De groene wand werkt stressverlagend, gaat ziekteverzuim tegen én behoeft geen onderhoud. Dat klinkt goed toch?

Het heeft dan weliswaar dezelfde gezondheidsvoordelen, maar – in tegenstelling tot een verticale tuin draagt dit groen niet bij aan een beter milieu. Dat neemt niet weg dat mos een goede keuze is. Mos is een prachtig natuurproduct dat in elk interieur kan worden toegepast, ook in ruimtes zonder daglicht.

Vanwege hoge aanleg- en onderhoudskosten wordt bij het bouwen van een mosmuur vaak gekozen voor dood mos. Levend mos aan de muur is haast onmogelijk, omdat levend mos een te hoge luchtvochtigheid vereist voor de meeste huizen en kantoren.

BEKIJK PROJECTEN
previous arrowprevious arrow
Urban Jungle moss
Jungle mos
Bol - en Lappenmos
Lappenmos
Slide 3
Bolmos
Mosschilderijen
Bolmos
Jungle mos
Innocent - Urban Moss Jungle 13
Urban Moss Jungle - NRG Real Estate BV 1 6
next arrownext arrow

Combineer een moswand met een levende wandtuin

Bij Vertical Gardens maken we echter graag het verschil voor mens én milieu. Daarom raden wij graag de combinatie van een mosmuur met een levende wandtuin aan. Bekijk onze projecten of neem contact op voor meer informatie. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen een moswand bij ons te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP
NEEM CONTACT OP
close slider


    Stuur alvast de foto’s van de locatie.