Ook een wandtuin of groene muur binnen?

Verticale tuin binnen

Je zoekt een verticale tuin voor binnen. Logisch, het is een mooie oplossing voor een gezonder en beter binnenklimaat.

Je kan met ons slimme systeem wel tot tweehonderd verschillende platen in een verticale tuin integreren. Hierbij zijn geen beperkingen qua kleur, soort en grootte. Het resultaat? Een perfecte aansluiting op jouw wensen. We zijn niet beperkt in het ontwerpproces en dat geeft veel mogelijkheden.

Met meer dan tien jaar ervaring in het creëren van wandtuinen en de beste ontwerper van Nederland als oprichter van ons bedrijf, ben je verzekerd van een unieke verticale binnentuin.

 

BEKIJK PROJECTEN

Kies voor duurzaam,

kies voor Vertical Gardens.

Een plantenwand bevordert de luchtzuivering, heeft een geluiddempende werking en werkt stressverlagend – wat ziekteverzuim tegengaat. Ontdek meer voordelen van verticale tuinen. Onze onderhoudscontracten, jarenlange expertise en uitgebreide kennis van planten en verticale tuinen zorgen ervoor dat uw tuin na oplevering in goede staat blijft. Bekijk ook verticale tuinen voor buiten

NEEM CONTACT OP

Aangenaam binnenklimaat

Een weelderige tuin aan de binnenmuur vormt niet alleen een lust voor het oog vanwege zijn esthetische design, maar kent ook gezondheidsvoordelen vanwege zijn stressverlagende werking. Daarnaast werken planten aan de muur binnen geluiddempend. Ze nemen CO2 op en zuiveren de lucht van giftige stoffen.

Maar dat is nog niet alles..

Een groene wand in huis of op kantoor zorgt niet alleen voor een gezonde luchtvochtigheid, maar draagt ook bij aan een heerlijk binnenklimaat. Geen wonder dat onze verticale tuinen voor binnen zo populair zijn.

Neem snel een kijkje naar onze adembenemende designs en ontdek wat wij voor jouw ruimte kunnen betekenen. Of neem direct contact met ons op en transformeer je interieur in een groene oase!

MEER VOORDELEN

Wat anderen over ons zeggen..

5-sterren

Andries van Vertical Gardens heeft ons van A tot Z begeleid met het realiseren van een prachtige verticale tuin in onze nieuwbouwwoning. Het is mooi om te zien en horen hoe enthousiast hij is. Wij zijn trots op het eindresultaat en genieten er elke dag van! Nogmaals bedankt Andries! – Maarten Zeilmaker

5-sterren

Vertical Gardens heeft onze mooie groene wand geleverd waar we heel blij mee zijn. De tevredenheid van de klant staat centraal. – Hamid van Aubergini Fresh Healthy

Wat is een verticale tuin voor binnen?

Een verticale tuin voor binnen is een innovatieve manier om planten in huis te halen. Zonder dat het veel ruimte in beslag te neemt. Deze tuinen zijn ontworpen om verticaal tegen de muur te groeien, waardoor je je eigen groene oase kunt creëren in een beperkte ruimte. Binnen een verticale tuin kun je verschillende soorten planten kweken, zoals kamerplanten, succulenten, kruiden en meer.

Het is mogelijk om een verticale tuin zo groot of klein te maken als je wilt en deze kan worden aangepast aan de stijl van je interieur. Groene wanden hebben veel voordelen, waaronder verbeterde luchtzuiverheid, stressvermindering en een prachtige visuele uitstraling. Ze zijn bovendien gemakkelijk te onderhouden en vereisen geen grond, waardoor het een perfecte optie is voor mensen met weinig ruimte en zonder groene vingers.

 

NEEM CONTACT OP
close slider


    Stuur alvast de foto’s van de locatie.