Vertical Gardens in Outdoor Living magazine van Art of Living

Deze maand staat Vertical Gardens op een prominente plaats. Waar? Op de pagina’s van de nieuwste editie van het prestigieuze tijdschrift Art of Living. Het is een moment van trots en eer voor ons team. Waarom? Via deze weg worden onze creaties, die wij met veel passie ontwerpen, tentoongesteld aan een groot publiek. En dat in een mooi magazine.

Special uitgave over Outdoor Living

In dit speciale nummer gericht op Outdoor Living, wordt u als lezer meegenomen. Langs prachtige tuinen die er te vinden zijn. Deze editie is niet alleen een showcase van pracht en praal, maar ook een vooruitblik op de nieuwste trends. In buitenleven en tuinontwerpen. Innovatieve producten die essentieel zijn voor het realiseren van uw droomtuin worden ook uitgelicht. Zo krijgt u als lezer een uniek inzicht en inspiratie. Om als u zover bent ook uw eigen tuin te vernieuwen.

In deze editie vindt u beelden en bijdragen van vooraanstaande Nederlandse en Belgische tuinprofessionals. Of het nu gaat om een intiem balkon, een uitgestrekt dakterras of een weelderige tuin. Het kan allemaal. Vertical Gardens bewijst dat elke ruimte kan worden omgetoverd tot een groene oase. Bekijk onze projecten.

De publicatie van onze verticale tuinen in Art of Living is voor een bevestiging in wat we doen. De mooiste tuinen ontwikkelen voor binnen buiten. De beelden spreken voor zich. Laat u inspireren door wat u ziet en deel met ons welke ruimte u graag zou vergroenen. Samen kunnen we een stukje natuur terugbrengen in de stedelijke omgeving. Uw keuken, woonkamer of waar dan ook. Wilt u weten wat u project gaat kosten? Maak een calculatie op onze homepage.

Over Art of Living

Het tijdschrift Art of Living staat bekend als een toonaangevend platform op het gebied van luxe wonen. Sinds de start in 2001 heeft het magazine zich ontwikkeld tot een bron van hoogstaande en unieke content. Beschikbaar als magazine, maar je kan veel ook online vinden. Art of Living inspireert lezers met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van architectuur, interieur en tuinen.

Elk nummer van Art of Living is een zorgvuldig samengestelde mix van interviews met experts, fotoreportages van de mooiste woningen, en informatie over kunst, architectuur en bouw. Met vijf edities per jaar in Nederland en vier in België, blijft het magazine het hele jaar door actueel.

Naast het reguliere magazine worden er ook speciale edities en een hardcover boek uitgegeven. Deze special editions focussen op specifieke thema’s zoals Outdoor Living, Bathrooms & Kitchens en International, en bieden diepgaande inzichten in elk van deze gebieden. Het hardcover boek is een stijlvol salontafelboek dat 500 pagina’s aan exclusieve wooninspiratie biedt, met spraakmakende architectuur, grootschalige tuinen en indrukwekkende interieurs.

Art of Living is meer dan een magazine; het is een jaarlijks event en een online platform dat een gemeenschap van liefhebbers van luxe wonen samenbrengt. Het is voor iedereen die wil inspireren of zich wil laten inspireren door de pracht van luxe levensstijlen.

Bekijk meer nieuws

Bijdragen Art of Living 2024 edition outdoor living door Vertical Gardens

Vertical Gardens in Outdoor Living magazine van Art of Living

Vacature hovenier

Vacature: we zoeken een enthousiaste vergroener!

Prijs verticale tuin binnen berekenen

NIEUW: bereken de prijs van uw verticale tuin met onze calculator

greem wall production hall

Verticale tuin maken: van ontwerp tot installatie (+ voorbeelden)

verticale tuin met optimale bewatering op werk

Verticale tuin met watersysteem: zo regel je optimale bewatering zonder zorgen

Verticale tuin Knokke

Vertical Gardens creëert met 3500 planten een groene golf in het hart van de Belgische kustplaats Knokke!

Groene wand T-Mobile

Nieuw: verticale tuin entree hoofdkantoor T-Mobile

Groene wand bijen

Verticale tuin bevordert biodiversiteit!

Groene wand Amsterdam

Van kale muur naar groene wand in 30 sec.!

CO2 meter verticale tuinen

Nieuwe website gelanceerd!

event art of living

Art of living Event: kom langs en bewonder onze verticale tuin!

NEEM CONTACT OP
close slider


    Stuur alvast de foto’s van de locatie.