Uniek verticaal tuin-systeem

Het unieke Fytotextile® systeem maakt het mogelijk om meer dan tweehonderd soorten planten in elk gewenst formaat te verwerken.

De verticale tuinen van Vertical Gardens kenmerken zich door een weelderige veelzijdigheid en een exclusief karakter. Wij maken ieder ontwerp en elke samenstelling op maat.

Onze ontwerpen kennen zodoende geen beperking in vorm, plant of kleur. Tel daar ruim tien jaar ervaring én de titel beste ontwerper van Nederland bij op en je bent verzekerd van een unieke creatie. De groene wanden met het bewezen Fytotextile® systeem zijn in heel Europa te vinden. Vraag een brochure aan met informatie over het unieke Fytotextile® systeem.

BEKIJK ONZE PROJECTEN

‘Creëer een unieke sfeer met een verticale tuin en geniet zowel binnen als buiten van een levend, esthetisch design.’

Kies voor duurzaam,
kies voor Vertical Gardens.

Een plantenwand bevordert de luchtzuivering, heeft een geluiddempende werking en werkt stressverlagend – wat ziekteverzuim tegengaat.

Ontdek meer voordelen van verticale tuinen. Onze onderhoudscontracten, jarenlange expertise en uitgebreide kennis van planten en verticale tuinen zorgen ervoor dat uw tuin na oplevering in goede staat blijft.

MEER VOORDELEN

Ook een verticale tuin aanleggen?

Een verticale tuin binnen of een plantenwand buiten vraagt om verschillende benaderingen. Zo is het zonlicht voor een buitenwand bepalende voor het soort planten, maar zijn er voor een groene wand binnen vaak aanpassingen nodig op het gebied van licht en het irrigatiesysteem. Lees meer over verticale tuinen binnen en verticale tuinen buiten.

Waar wil je meer over lezen?

'Een verticale tuin is levende groene kunst met een duurzame toekomst.'

NEEM CONTACT OP
close slider


    Stuur alvast de foto’s van de locatie.