Verticale Gardens, al meer dan 10 jaar een begrip in Nederland en Europa!

Over Vertical Gardens

Voor alle Vertical Gardens geldt, dat het een uniek ontwerp betreft, gekenmerkt door esthetisch design: een diversiteit aan planten, een weelderige aanblik en elegante details.

Meer dan tien jaar ervaring én talloze experimenten met plantensoorten, vormen en kleurcombinaties in eigen tuin maken Vertical Gardens de kennisleider op het gebied van ontwerp, aanleg én onderhoud.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Historie - Als eerste in Nederland

Geïnspireerd door de Franse designer Patrick Blanc zet Norbert Streng tien jaar geleden zijn boomkwekerij in de verkoop, start hij Vertical Gardens en maakt hij als eerste in Nederland zodoende de transitie naar de Haute Couture van het groen. Zijn ontwerpen zijn niet alleen meesterlijk in pracht en verfijnd in praal, maar evengoed voordelig voor het milieu. Met dat duurzaamheidsaspect is hij zijn tijd ver vooruit.

Een ongekende kennis van planten en gevoel voor design maken hem de beste designer van verticale tuinen die ons land rijk is. Anno 2019 draagt hij het stokje over aan een nieuwe generatie verticale hoveniers en heeft hij zijn kennis en kunde overgebracht op het multidisciplinaire team van Vertical Gardens.

Ook een verticale tuin uit de hand van de meester? Neem contact op.

ANDRIES WATERMAN - PERSOONLIJK ADVISEUR

Wij komen graag met u in contact


Stuur ons alvast de foto’s van de locatie waar u de wand wilt.

*Bij verzending gaat u automatisch
akkoord met de privacyverklaring

NEEM CONTACT OP
close slider


Stuur alvast de foto’s van de locatie.