Wij hebben inmiddels al meer dan 100 buitentuinen aangelegd in heel Europa. Bij hotels, sauna’s, kantoren, maar ook in verschillende achtertuinen.

Verticale tuin voor buiten

Van schaduwrijke plek tot volle zon: een verticale tuin buiten geeft extra karakter. Vertical Gardens werkt met hoogte, diepte, 3D-reliëf én diverse bladkleuren. Dat maakt onze ontwerpen uniek in hun weelderige uitstraling en variatie aan planten. Een plantenwand buiten is een prachtige toevoeging aan uw tuin.

MAAK EEN AFSPRAAK

‘Wij willen bijdragen aan een leefbare wereld. Dat doen we het liefst op een stijlvolle manier. ’

De uniciteit van Vertical Gardens

Met onze jarenlange expertise én talloze experimenten met plantensoorten, vormen en kleurcombinaties in eigen tuin maken Vertical Gardens dé kennisleider op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud.  Ons eigen systeem maakt het mogelijk om meer dan tweehonderd soorten planten in elk gewenst formaat te verwerken in de plantenmuur voor buiten. Zo geven wij extra allure aan iedere ruimte.

OVER ONS

Ook goed voor het milieu

Maar onze verticale buitentuinen zijn niet alleen een lust voor het oog vanwege hun esthetische karakter. Een verticale tuin buiten is ook goed voor het milieu. Onze wandtuinen nemen per vierkante meter netto tien kilogram CO2 per jaar op en zijn temperatuur- en geluiddempend. Ontdek meer voordelen van verticale tuinen  of laat je inspireren door eerdere ontwerpen.

ALLE VOORDELEN

‘Onze wandtuinen nemen per vierkante meter netto tien kilogram per jaar op en zijn temperatuur- en geluiddempend.’

NEEM CONTACT OP
close slider


    Stuur alvast de foto’s van de locatie.