Ook een wandtuin of groene muur binnen?

Verticale tuin binnen

Door ons eigen vernuftige systeem kunnen we maar liefst tweehonderd plantensoorten in de verticale tuin verwerken. Kleuren, soorten en maten zijn daarbij ongelimiteerd, wat de creativiteit van het designproces waarborgt. Reken daarbij meer dan tien jaar ervaring in het creëren van wandtuinen én de beste designer van Nederland als grondlegger van het bedrijf en je bent verzekert van een unieke, verticale binnentuin.

BEKIJK PROJECTEN

Kies voor duurzaam,

kies voor Vertical Gardens.

Een plantenwand bevordert de luchtzuivering, heeft een geluiddempende werking en werkt stressverlagend – wat ziekteverzuim tegengaat. Ontdek meer voordelen van verticale tuinen. Onze onderhoudscontracten, jarenlange expertise en uitgebreide kennis van planten en verticale tuinen zorgen ervoor dat uw tuin na oplevering in goede staat blijft.

NEEM CONTACT OP

Aangenaam binnenklimaat

Een weelderige tuin aan de binnenmuur vormt niet alleen een lust voor het oog vanwege zijn esthetische design, maar kent ook gezondheidsvoordelen vanwege zijn stressverlagende werking. Daarnaast werken planten aan de muur binnen geluiddempend, ook nemen ze CO2 op en zuiveren de lucht van giftige stoffen. bovendien zorgt een groene wand binnen voor een gezonde luchtvochtigheid en draagt zodoende bij aan een aangenaam binnenklimaat. Dit maakt ook dat de plantenwand op kantoor zo populair is. Ontdek meer voordelen van de verticale tuin, bekijk al onze designs of neem direct contact op.

MEER VOORDELEN
NEEM CONTACT OP
close slider


    Stuur alvast de foto’s van de locatie.