Niet van echt te onderscheiden

Plantenwand van kunstplanten

Een kunstplanten muur, oftewel een verticale tuin, is een mooie toevoeging aan je huis of kantoor. Met ons eigen systeem kunnen we maar liefst tweehonderd soorten planten in een verticale tuin verwerken. Dat zijn niet alleen echte planten; wij hebben ons ook gespecialiseerd in het aanleggen van kunstplanten wanden, deze nep plantenmuur kan volledig van kunstplanten gemaakt worden!

Onze kunstplanten  zijn gemaakt van hoogwaardige zijde. Ze zijn vervaardigd met veel oog voor detail. Door de gemêleerde samenstelling op de plantenwand zijn ze met het blote oog bijna niet van echt te onderscheiden. Alleen als je op een korte afstand van de planten staat, ontdek je dat het om kunstplanten gaat.

BEKIJK PROJECTEN

Kies de plantenwand die bij je past

Zowel plantenwanden met echte planten als wanden met kunstplanten bieden een aantal voordelen. Ten eerste zorgen ze voor sfeer in je huis of op kantoor. Daarnaast werken ze stressverlagend en hebben ze een akoestische demping. Je kunt om een aantal specifieke redenen kiezen voor een plantenwand met kunstplanten.

Voordelen kunstplanten

  • Ze kunnen gebruikt worden in een ruimte waar je geen levende planten mag gebruiken, bijvoorbeeld in een ziekenhuis.
  • Ook kun je ze gebruiken als het klimaat het niet toelaat, bijvoorbeeld als er veel warme en/of koude luchtstromen zijn of wanneer er te weinig licht is.
  • Kunstplanten zijn onderhoudsvrij.
  • Een verticale tuin met kunstplanten is goedkoper dan met echte planten.

Voordelen echte planten

  • Ze hebben een luchtzuiverende werking.
  • Ze nemen CO2 op.
  • De uitstraling is echter en stoerder.
  • In tegenstelling tot kunstplanten kunnen plantenwanden van echte planten ook buiten geplaatst worden.
NEEM CONTACT OP

Zijden planten:
duurzaam en onderhoudsvrij

Een groene wand met kunstplanten wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit zijde. Hierdoor ogen ze niet alleen heel realistisch; ze zijn ook nog eens erg duurzaam. Onze zijden planten gaan namelijk jarenlang mee. Al die tijd behouden ze hun kleur en hun kwaliteit. Bovendien zijn ze onderhoudsvrij, in tegenstelling tot een plantensysteem met echte planten. Hierdoor is een kunstplanten wand ook zo populair. Alleen af en toe afstoffen is voldoende!

Interesse in een kunstplanten muur?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat, zodat jij binnenkort ook geniet van een plantenwand met zijden kunstplanten.

CONTACT
NEEM CONTACT OP
close slider


    Stuur alvast de foto’s van de locatie.